5/28/15

Peta ke UiTM Jasin,Melaka


Hai. Apa khabar? Alhamdulillah, kalau sihat. Yg sakit tu jgn lupa makan ubat ye. Banyakkan rehat.. Dh lama tak update blog, aku selalu buka blog ni tp duk termenung tak tahu nak update apa. 

Sekarang ni cuti semester diploma uitm pun dh nak habis. Tak lama lagi kembali semula korang jadi pelajar universiti..Untuk yg lepasan SPM, mesti taaassaaabbbaaarrrrr nak masuk universiti kann.Rasa excited nk sambung belajar. Tahniah diucapkan kepada korang. Tetapkan niat dari awal2 supaya dpt capai di pengakhiran nanti.

Utk yg tak berjaya utk sambung ke universiti, jgn patah semangat dik. Jgn putus asa. Usaha selagi mampu. Sekarang ni byk peluang untk sambung belajar. Tak semestinya tak dpt masuk universiti,tak ada tmpt untk belajar. Sekarang ni byk kolej komuniti, Giatmara, Politeknik, Kolej Kemahiran, banyak lagi sebenarnya.. Tak kisah pun belajar dimana, selagi ilmu tu berkat. In sha Allah, ilmu tu akan membantu kita kelak.. Okay, sekarang ni bukan nk bagi ceramah.

Tahniah pada sesiapa yg dapat sambung di UiTM Jasin,Melaka. Korang mesti tertanya tanya mcm mana keadaan UiTM Jasin. Mesti tak tidur malam terkenangkan tmpt belajar baru. Untuk memudahkan imaginasi korang. Hahaha. Aku pernah cerita dlm blog ni pasal UiTM Jasin. Cuba terjah sini. 



Untuk tambahan, aku tolong buatkan peta untuk pergi ke UiTM Jasin,Melaka dari arah Bandar Jasin dan dari arah Pekan Merlimau.


Peta dari arah Merlimau

Peta dari arah Jasin

Tak tahulah nak explain mcm mana lagi. Rasanya tgk peta tu mesti semua dh faham. Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh lah diajukn disini atau untuk dapatkan maklum balas dgn segera, boleh email je.. Jgn malu, jgn segan. Tak ada charge yg akan dikenakan. Hahaha

Haaaa!, sesiapa yg dpt UiTM Jasin tu jgn lupa hello hello aku bila terserempak dlm kampus nanti ye.. Boleh tulis dkt komen dibawah, nickname korang, kursus apa yg korang dapat dan sertakan link blog jika ada. Thank you.


kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...