12/9/14

FYP dilemma


dah la wei aku tak buka blog kesayangan aku ni..
sekarang ni sibuk sangat dengan fyp.
setiap hari mmg tak sah kalau tak buka proposal fyp ni.

tapi alhamdulillah, tak siap submit dah isnin semalam.
dh lega sikit da dalam hati ni,..tak settle lagi bab fyp ni sbb 18hb aku ada proposal defense
so, aku kena defense la apa yang aku buat ni..

aku pilih tajuk simple aje.. mcm biasalah kan, jangan ingat kau dh buat tajuk simple. kau ingat boleh lepas....

no no no no...tajuk simple, tapi kena kena cari method/algorithm/technique yang complex yang boleh cover kau punya tajuk yang simple tuuuuu...

pening tak? hahaha

proposal fyp dah settle, tunggu masa untuk proposal defense dan juga report untuk ENT pun kena siapkan jugak..

macam biasalah kan, bila dah hujung sem ni mmg banyak kerja. Waktu macam ni lah datang nya stress, yang histeria satu hal. mcm-mcm hal lah.

tapi semoga dipermudahkan segala urusan, diberikan kesihatan yang baik dan kecerdasan akal serta kercergasan fizikal.... :)

amin ya rabbal alamin




kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...