4/14/12

Widget penting tak ada. macam mana ni?

Hye! apa khabar semua? alhamdulillah, hari ni dapat la nak online dan sempat buka blog buruk ni. Sambil-sambil baca komen dan follow balik blog yang sudi follow blog SoL ni. Rupa-rupanya ad blogger femes buat review blog. Bukan blog SoL jek, banyak blog join jugak.

Dekat situ, beliau adalah komen-komen sikit tentang interface blog SoL ni. Beliau komen pasal dalam blog SoL tak ada follow widget, itu la rasa macam gabra pulak bila beliau cakap widget tu sangat penting.

SoL tahu memang penting widget tu, tapi SoL bukan sengaja buang. Ad sekali tu, dok tengah-tengah nak edit2. boleh ter-klik delete pulaaakk. Itu la, bila nak add widget tu balik, dah tak boleh. Cuba tengok gambar bawah ni.

Agak-agak ada sesiapa tahu tak apa masalah widget ni. Semua benda tak cuba, SoL dah cuba update blogger interface then cuba add widget ni tapi tak boleh jugak. Kalau sesiapa tahu, minta tolong yek. Thanks! :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...