9/29/10

9/28/10

DiNNeR CS

SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN.

CS  dah buat DiNNeR.
Tarikh : 24 Sept 2010
Lokasi : Dewan Sri Peria.
Tema : WaRNa-WaRni AiDiLFiTRi






9/8/10

Link Exchange



Jom exchange link! Kepada sesiapa yang berminat nak letakkan link blog masing-masing di sini, sila tinggalkan url blog korang melalui comment box di bawah.

Ini memudahkan aku dan bloggers lain nak terjah atau blogwalking blog korang.
Korang jugak yang akan untung nanti. :)

Follow dulu blog aku dan linkkan blog aku dekat blog korang pulak. :]

Terima kasih.

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...