4/24/10

23 April

HAPPY BIRTHDAY TO YOU,SOLEHIN 

Thank you to:
  • Emak
  • Abah
  • My siblings
  • Natasha Borhan(my gossip partner)
  • Hatta
  • Jaliluddin
  • Zarif
  • Diana
  • Liyana
  • Syawal
  • Nash
  • Syaifuddin
  • Junaidah
  • Fakhri
  • Ayew,Kechik,Aries (my roommate)
  • Ami,Pija,E-in
  • My wingmate 2A

 Terima kasih sebab nyanyikan birthday song, yang bagi mms, yang hantar wish kepada saya.Thank you so much!! I appreciate it all..Saya sayang kamOo!! =)

4/21/10

Encik Polis

Awas! Sekarang polis dah tak naik kereta..naik motor lagi senang kalau nak kejar mat-mat rempit..

Mak aku cerita dkt aku, hari tu ada anak jiran rumah sebelah pergi kedai. Tak jauh pun kedai tu, dekat pintu masuk taman jek..Budak tu dah lah tak pakai helmet,tiba-tiba dia nampak encik polis..lintang pukang dia bawa motosikal..Encik polis nampak budak ni tak pakai helmet,apalagi habis budak tu dikejarnya sampai depan rumah..dasyat betul!!

Aku selalu pesan dekat adik-adik aku, kalau naik motosikal,WAJIB pakai HELMET. Ko sarung jek helmet tu dan bawa motosikal dengan self confidence yang tinggi, confirm dia tak syak yang ko tak ada lesen...sekali saman dah kena RM300!! habis duit bapak aku kalau nak bayar saman..

Gambar ni aku ambil senyap2, masa tu atas motosikal lagi..baru balik dari bandar..=)

p/s: INGAT!! Kalau start jek motosikal, terus pakai helmet..SAYANGI NYAWA ANDA

4/12/10

3J

Amalkan 3J dalam kehidupan kita seharian

Upcoming Projects- Kingdom of Saudi Arabia

Upcoming Projects- Kingdom of Saudi Arabia : Informative Zone

Project terbaru Negara Arab Saudi untuk menaik taraf kawasan Makkah al-Mukarramah bagi memberi keselesaan kepada para jemaah haji yang semakin tinggi bilangannya setiap tahun.

Exam Fever


Final exam dah semakin hampir..memang nak demam rasanya!! bila memikirkan tentang subjek yang tak habis cover lagi..time ni lah baru nak buat revision!! awal2 lagi x nak buat..
Sempat ke kalau nak cover, kalau buku sebanyak ni?

HENDAK SERIBU DAYA, TAK NAK SERIBU DALIH

 kalau dah jawab semua soalan, semak balik jawapan!!
tak pun buat macam mamat ni..

 wish me luck!!

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...